Tojásfasírt recept

Hozzávalók:
- 10
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 fej vöröshagyma
- 2-3 zsemle
- zsemlemorzsa
- só
- bors
- pirospaprika
- olaj
Elkészítése:
A hagymát felaprítjuk és kevés olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadunk 8 tojást és rántottát készítünk belőle. Sózzuk, borsozzuk és annyi pirospaprikát teszünk hozzá, hogy színe legyen, majd kihűtjük.
A zsemlét vízben megáztatjuk (lehet tejben is), majd kinyomkodjuk és a rántottához adjuk A maradék 2 tojással együtt. Ha túl híg lenne adjunk hozzá zsemlemorzsát, ha pedig száraz hígítsuk még tojással.
A masszából gombócokat formálunk, zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban aranybarnára sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »