Tócsni recept

Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 2 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek liszt
- 1 gerezd foghagyma
- Ízlés szerint só, bors
- Olaj a sütéshez
Elkészítése:
A krumplit nyersen megtisztítjuk, megmossuk majd lereszeljük nagy lyukú reszelőn. A reszelt burgonyát tálba tesszük, majd hozzá adjuk a tojást és a lisztet a masszát sóval, borssal ízesítjük. A krumplis masszát hamburger méretűre és formájúra lapítjuk mindkét oldalát bő forró olajban aranybarnára sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »