Tepsis fasírt (vagy lusta fasírt) recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg darált hús
- 2 fej vöröshagyma
- 3-4 szelet kenyér (héj nélkül)
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Fűszerek:
- Ételízesítő
- bors
- őrölt kömény
- pirospaprika
- majoránna
- olaj/ zsír a tepsi kikenéséhez
Elkészítése:
A hagymát apró kockákra vágom és kevés olajon aranybarnára pirítom, közben beáztatom a kenyeret egy kevés vízbe (vagy tejbe).
Ha ezek megvannak a kenyeret jó alaposan kinyomkodom és mindent egy nagyobb tálba teszek és összekeverem.
Ha kész a massza egy kizsírozott tepsibe teszem (20×15 cm) és 180 fokon kb. 25-30 percig sütöm.
Tipp:
Köretnek burgonya pürét vagy majonézes burgonya salátát ajánlok! :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »
A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »