Tepsis fasírt (vagy lusta fasírt) recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg darált hús
- 2 fej vöröshagyma
- 3-4 szelet kenyér (héj nélkül)
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Fűszerek:
- Ételízesítő
- bors
- őrölt kömény
- pirospaprika
- majoránna
- olaj/ zsír a tepsi kikenéséhez
Elkészítése:
A hagymát apró kockákra vágom és kevés olajon aranybarnára pirítom, közben beáztatom a kenyeret egy kevés vízbe (vagy tejbe).
Ha ezek megvannak a kenyeret jó alaposan kinyomkodom és mindent egy nagyobb tálba teszek és összekeverem.
Ha kész a massza egy kizsírozott tepsibe teszem (20×15 cm) és 180 fokon kb. 25-30 percig sütöm.
Tipp:
Köretnek burgonya pürét vagy majonézes burgonya salátát ajánlok! :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »