Tepertős vitaminfej recept

Hozzávalók:
- 30 dkg tepertő
- 2 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 db kisebb, főtt burgonya
- 1 ek mustár
- pirospaprika
- só
- őrölt fekete bors
- 1 fej vöröshagyma
Díszítéshez:
- 1 db sárgarépa
- 1 db kígyóuborka
- 1 db pritaminpaprika
Elkészítése:
A tepertőt ledaráljuk, a főtt burgonyát és a tojást összedaraboljuk, a hagymát is és összekeverjük a mustárral, sózzuk, borsozzuk és megszórjuk pirospaprikával. A répát, uborkát és a paprikát vékony szeletekre vágjuk. A krémet egy tányér közepére halmozzuk és körbetesszük a zöldségekkel.
Tipp:
Egy-egy sárgarépa karika a fej szeme és az orra, paprika pedig a szája:)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »