Tepertős tepsis burgonya recept

Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 30 dkg tepertő
- 2 nagy fej vöröshagyma
- 10 dkg reszelt sajt
- 2 dl tejföl
- 1 ek liszt
- 1 tk pirospaprika
- só
Elkészítése:
A burgonyát héjában megfőzöm, meghámozom és vékony karikákra szeletelem. A vöröshagymát is felkarikázom, a pirospaprikát pedig elkeverem a liszttel.
Tepsibe teszem a burgonyát, paprikás liszttel meghintem és alaposan összerázom, hogy mindenhol érje, majd rávagdalom a tepertőt és megszórom a karikára vágott hagymával. A tetejét megszórom reszelt sajttal és rácsorgatom a tejfölt. Először lefedve sütöm 30 percig, majd leveszem a fóliát és pirosra sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »