Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínes zöldséges ragu recept

Tejszínes zöldséges ragu
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók::
    1 fej vöröshagyma
    1 nagyobb sárgarépa
    1 zöldséggyökér
    kb 2 dl borsó
    fél kg sertéshús
    kb 1 dl főzőtejszín
    kakukkfű,oregánó,tárkony
    kevés pirospaprika
    só,bors

    Elkészítése:
    Az apróra vágott vöröshagymát zsiradékon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk az apróra felkockázott húst,fűszerezzük és fehéredésig pirítjuk.Kevés vízzel felöntjük, mikor már kezd puhulni a hús beletesszük a felkarikázott sárgarépát és petrezselyemgyökeret,fagyasztott zöldborsót. Pirospaprikázzuk,1 kiskanálnyi elég bele kb. A tejszínt kikeverjük 1-2 ek étkezési keményítővel és ha megfőtt az összes zöldség és a hús behabarjuk vele a ragut.
    Nokedlivel tálaltam.

    Tipp:

    Én sertés hússal csináltam de kipróbáltam már csirkemellel is ,ugyanolyan finom !

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá