Tejszínes zöldséges ragu recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók::
1 fej vöröshagyma
1 nagyobb sárgarépa
1 zöldséggyökér
kb 2 dl borsó
fél kg sertéshús
kb 1 dl főzőtejszín
kakukkfű,oregánó,tárkony
kevés pirospaprika
só,bors
Elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát zsiradékon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk az apróra felkockázott húst,fűszerezzük és fehéredésig pirítjuk.Kevés vízzel felöntjük, mikor már kezd puhulni a hús beletesszük a felkarikázott sárgarépát és petrezselyemgyökeret,fagyasztott zöldborsót. Pirospaprikázzuk,1 kiskanálnyi elég bele kb. A tejszínt kikeverjük 1-2 ek étkezési keményítővel és ha megfőtt az összes zöldség és a hús behabarjuk vele a ragut.
Nokedlivel tálaltam.
Tipp:
Én sertés hússal csináltam de kipróbáltam már csirkemellel is ,ugyanolyan finom !
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »