Tejszínes hús recept

Hozzávalók:
- olaj
- 50 dkg csirkemell
- fél fej vöröshagyma vagy egy kisebb
- 15-20 dkg sonka
- 1 marék kukorica
- 250 ml főzőtejszín
- 1 evőkanál gulyáskrém
- só
- bors
Elkészítése:
Olajon megdinszteljük a felkockázott hagymát.
A csirkemellet apró kockákra vágjuk és az olajon lesütjük, közben sózzuk és borsozzuk. Mikor szépen megpirult a hús, rászórjuk a felkockázott sonkát azt is sütjük 1-2 percig. Öntünk rá egy kis vizet és a többi hozzávalót is hozzákeverjük. Addig főzzük, míg a hús teljesen megpuhul.
Én tésztát főztem hozzá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »