Tejfölös gomba recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 üveges gomba
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 kk törött pirospaprika
- 1 tejföl
- 2 kanál liszt
- só, ételízesítő, őrölt bors
- 1 kk mustár
- 1 csomag kifőttészta
- olaj
Elkészítése:
Az olajban üvegesre pároljuk a felkockázott vöröshagymát, meghintjük a pirospaprikával, hozzáadjuk a leszűrt, megmosott gombát és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Fűszerezzük. 10-15 percig főzzük, majd belekeverjük a tejfölös lisztes habarást, és hozzáadjuk a mustárt. Kicsit pikánsabb ízt ad neki. Kifőzzük a tésztát és tálaljuk. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »