Tejfölös gomba recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 üveges gomba
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 kk törött pirospaprika
- 1 tejföl
- 2 kanál liszt
- só, ételízesítő, őrölt bors
- 1 kk mustár
- 1 csomag kifőttészta
- olaj
Elkészítése:
Az olajban üvegesre pároljuk a felkockázott vöröshagymát, meghintjük a pirospaprikával, hozzáadjuk a leszűrt, megmosott gombát és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Fűszerezzük. 10-15 percig főzzük, majd belekeverjük a tejfölös lisztes habarást, és hozzáadjuk a mustárt. Kicsit pikánsabb ízt ad neki. Kifőzzük a tésztát és tálaljuk. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »