Tavaszi virslis batyu recept

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 40 dkg virsli
- 10 dkg sajt
- 10 dkg bacon
- 4 közepes újhagyma
- 2 ek mustár
- 3 ek napraforgó olaj
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (lekenéshez)
Elkészítése:
A leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, és 9 db téglalapot vágunk. Mindegyik darab tésztára teszünk 1-1 db szalonnát, megszórjuk apróra vágott újhagymával és reszelt sajt felével.
Virsliket megkenjük mustárral, a szalonnára helyezzük, majd a tésztát lazán ráhajtjuk, széleit összenyomkodjuk, és olajjal kikent tepsibe tesszük.
Felvert tojással lekenjük, maradék reszelt sajttal megszórjuk, és pirulásig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »