Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tavaszi virslis batyu recept

Tavaszi virslis batyu
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 csomag leveles tészta
    • 40 dkg virsli
    • 10 dkg sajt
    • 10 dkg bacon
    • 4 közepes újhagyma
    • 2 ek mustár
    • 3 ek napraforgó olaj
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (lekenéshez)

    Elkészítése:

    A leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, és 9 db téglalapot vágunk. Mindegyik darab tésztára teszünk 1-1 db szalonnát, megszórjuk apróra vágott újhagymával és reszelt sajt felével.

    Virsliket megkenjük mustárral, a szalonnára helyezzük, majd a tésztát lazán ráhajtjuk, széleit összenyomkodjuk, és olajjal kikent tepsibe tesszük.

    Felvert tojással lekenjük, maradék reszelt sajttal megszórjuk, és pirulásig sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá