Tavaszi virslis batyu recept

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 40 dkg virsli
- 10 dkg sajt
- 10 dkg bacon
- 4 közepes újhagyma
- 2 ek mustár
- 3 ek napraforgó olaj
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (lekenéshez)
Elkészítése:
A leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, és 9 db téglalapot vágunk. Mindegyik darab tésztára teszünk 1-1 db szalonnát, megszórjuk apróra vágott újhagymával és reszelt sajt felével.
Virsliket megkenjük mustárral, a szalonnára helyezzük, majd a tésztát lazán ráhajtjuk, széleit összenyomkodjuk, és olajjal kikent tepsibe tesszük.
Felvert tojással lekenjük, maradék reszelt sajttal megszórjuk, és pirulásig sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »