Tatár beefsteak recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 50 dkg bélszín
- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 kanál Worcester szósz
- 2 ek mustár
- 2 ek ketchup
- 4 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 2 tk pirospaprika
Elkészítése:
A bélszínt ledaráljuk kétszer, hogy jó apró legyen. A fokhagymát ráreszeljük, a hagymát apróra vágjuk, majd hozzáadjuk ezt is. Mustárt és ketchupot adunk hozzá, majd beletesszük a nyers tojások sárgáját.
Sózzuk, borsozzuk, a worchester szószt is hozzáadjuk, majd az egészet jól elkeverjük, míg krémes állagú nem lesz.
Kóstolás után, tovább ízesíthetjük még, ízlés szerint. Vajjal és pirítóssal tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.