Tarhonyás kavalkád recept

Hozzávalók:
- 10 dkg szalámi
- 15 dkg füstölt szalonna
- 10 dkg zöldborsó
- 3 szál zöldhagyma
- 2-3 paradicsom
- tarhonya
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
Elkészítése:
Az apró kockákra vágott szalonnát egy mélyebb serpenyőben megpirítjuk, hozzáadjuk a csíkokra vágott szalámit, majd a felvert, sózott borsozott, tojásokat összekeverjük a tarhonyával és a zöldborsóval és rátöltjük a forró szalonna és szalámi csíkokra és addig kevergetjük, amíg teljesen megszilárdul. Paradicsommal és zöldhagymával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »