Székely gulyás recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50dkg. sertéscomb
- 80dkg. savanyú káposzta
- 3ek. olaj
- 3dl. tejföl
- 1fej vöröshagyma
- 1kk. pirospaprika
- 1db zöldpaprika
- 1db. paradicsom
- só
Elkészítése: A húsból pörköltet készítünk. A savanyú káposztát kevés vízben puhára pároljuk. A pörkölthöz hozzáadjuk a tejfölt, összeforraljuk, majd a káposztához keverjük és kb. 10percig rotyogtatjuk.tetejét karikára vágott paprikával, paradicsommal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »