Szalonnás reggeli recept

Hozzávalók:
- 2 fej vöröshagyma
- 150 g szalonna
- 4 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 darab háromszög sajt
- zsír
Elkészítése:
A hagymákat megpucoljuk, és karikákra vágjuk.
A szalonnát felvágjuk tetszőleges csíkokra. Egy serpenyőbe kevés zsíron lepirítjuk a szalonnát, hozzáadjuk a hagymát, majd üvegesre pirítjuk.
A megfőtt tojásokat megpucoljuk, majd negyedekre vágjuk. Egy tányérra tesszük a tojásokat, a sajtokat, a megsült szalonnát és hagymát, ha kell, ízesítsük sóval. Még melegen friss kenyérrel, kiflivel, zsemlével kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »