Strasbourgi tojás recept

Hozzávalók:
- 6 kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg vaj
- 1 kis doboz libamájkrém
- tar- tármártás
- metélőhagyma
Elkészítés:
A kemény tojásokat meghámozzuk, és félbevágjuk. Belsejüket kikaparjuk, és a vajjal meg a libamájkrémmel összedolgozzuk. Egy csokor vágott metélőhagymával fűszerezzük, és a félbevágott fehérjékbe púpozzuk. A megtöltött kemény tojásokat egymás mellé tálra rakjuk. Szép, ha a tálat előtte salátalevelekkel kibéleljük, és külön csészében tálaljuk hozzá a tartármártást
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »