Spenóttekercs recept

Hozzávalók:
- 6 kanál olaj
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1/2 kg spenót
- 1 db zsemle
- 1 dl tejföl
- 5 dkg reszelt sajt
- 10 dkg sonka
Elkészítése:
A spenótból kiválasztunk 12-16 nagy levelet,azt félrerakjuk. a többit apróra összevágjuk, és hozzáadjuk a 3 kanál olajat, 4 tojássárgájával, a tejföllel a beáztatott kifacsart és szétmorzsolt zsemlével, kevés morzsával kikevert masszához. Hozzáadjuk a 4 tojás keményre vert habját, majd a spenótleveleket kettesével kiterítve, megtöltjük a keverékkel. Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal, kibéleljük sonkaszeletekkel, a spenóttekercseket
belehelyezzük, reszelt sajttal meghintjük ,előmelegített sütőben mérsékelt
lánggal kb 20 percig sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »