Spanyol omlett recept

Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya
- 1 közepes cukkini
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 közepes db újhagyma
- 30 dkg kolbász
- 2 közepes paradicsom
- só ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A burgonyát héjastól megfőzzük, megpucoljuk és felkarikázzuk.
Egy serpenyőben olajon üvegesre pároljuk a felaprított hagymát zöldjével együtt, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és kicsit megpirítjuk.
A cukkinit meghámozzuk, lereszeljük, kicsit kinyomkodjuk, a kolbászra szórjuk és pár percig pároljuk, majd ízlés szerint sózzuk.
A karikára szeletelt burgonyát a cukkinis kolbászhoz adjuk a cikkekre vágott paradicsommal és együtt, az egészet tovább sütjük.
A tojásokat felverjük, cseppet meghintjük sóval és az ételre öntjük, majd készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »