Spanyol kenyéromlett recept

Hozzávalók:
- 4 szelet közönséges kenyér
- 15 dkg sajt
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 evőkanál olaj
- 2 gerezd fokhagyma
- só
Elkészítés:
A kenyérszeleteket fokhagymával alaposan bedörzsöljük, majd kockákra vágjuk, és az olajban szép pirosra sütjük. Közben a nagyon apró kockákra vágott sajtot a nyers tojásokkal elkeverjük, megsózzuk, és a ropogós kenyérkockákra öntjük. Anélkül, hogy megkevernénk, addig sütjük, amíg a tojás meg nem kocsonyásodott, de ennyi idő alatt a kenyér még ropogós marad.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »