Sonkával töltött sajt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 darab sajt (szeletelt edami)
- 6 szelet gépsonka
- 3 darab
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- zsemlemorzsa
- só
- olaj (kisütéshez)
Elkészítése:
A sajtszeletek közé tesszük a sonkaszeleteket. A tojást felverjük kevés sóval, majd a töltött sajtokat a következő módon panírozzuk be: A sajtokat enyhén benedvesítjük (tej, víz), lisztben meghempergetjük, majd a felvert tojással fedjük be. Ezután újra lisztben, tojásban és zsemlemorzsában forgatjuk meg.
Olajat forrósítunk és megsütjük a töltött sajtokat. Addig kell csak sütni, míg a sajt fel nem úszik az olaj tetejére, ha tovább sütjük, lehet, hogy kifolyik a sajt. Sült krumplival és tartármártással kínáljuk.
Tipp:
Rántott sajt sonkával és tartárral .. isteni!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »