Sonkával töltött sajt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 darab sajt (szeletelt edami)
- 6 szelet gépsonka
- 3 darab
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt
- zsemlemorzsa
- só
- olaj (kisütéshez)
Elkészítése:
A sajtszeletek közé tesszük a sonkaszeleteket. A tojást felverjük kevés sóval, majd a töltött sajtokat a következő módon panírozzuk be: A sajtokat enyhén benedvesítjük (tej, víz), lisztben meghempergetjük, majd a felvert tojással fedjük be. Ezután újra lisztben, tojásban és zsemlemorzsában forgatjuk meg.
Olajat forrósítunk és megsütjük a töltött sajtokat. Addig kell csak sütni, míg a sajt fel nem úszik az olaj tetejére, ha tovább sütjük, lehet, hogy kifolyik a sajt. Sült krumplival és tartármártással kínáljuk.
Tipp:
Rántott sajt sonkával és tartárral .. isteni!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »