Sonkás-sajtos omlett recept

Hozzávalók:
- 3 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagy csipet só
- 2-3 szelet csirkemell sonka
- 1 púpos ek reszelt sajt
- 1 kk olaj
Elkészítése:
A sonkát apró kockára vágjuk. Egy közepes serpenyőben kevés olajat forrósítunk.
A tojásokat egy tálba ütjük, és a sóval egy villa segítségével kicsit felverjük. A felvert tojást a forró serpenyőbe öntjük, ahol közepesnél kisebb lángon sütjük.
Rászórjuk a sonkát, majd a reszelt sajtot. Ízlés szerinti szilárdságig sütjük.
Melegen, apróra vágott metélőhagymával megszórva és friss kenyérrel kínáljuk.
Tipp:
Ma egy roppant egyszerű tojásos reggelit készítettem a hűtőben talált maradékok felhasználásával.
Melegen az igazi. A friss, ropogós héjú kenyér elmaradhatatlan kísérője.
A sonkás-sajtos omlett kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 15 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 11 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »