Sonkás-hagymás rántotta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 2 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 15 dkg sonka
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- chili
Elkészítése:
A hagymákat meghámozzuk és faldaraboljuk. A sonkát csíkokra vágjuk.
A tojásokat felütjük, megsózzuk és felverjük.
Egy serpenyőben egy kevés olajon megpirítjuk a sonkát, majd rádobjuk a hagymát és az egészet összesütjük. A felvert tojást ráöntjük és összesütjük.
Zöldségekkel, tört chilivel tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »










