Sonkás-gombás melegszendvics recept

Hozzávalók:
kb.15 szelet kenyérhez:
- 50 dkg füstölt, főtt sonka/tarja
- 30 dkg gomba
- 2-3 fej vöröshagyma
- 40 dkg trappista sajt
- 1 nagy doboz tejföl
- só-bors
- kenyér
Elkészítése:
A hagymát, a gombát és a sonkát apró kockákra vágjuk.
A hagymát kevés olajon elkezdjük párolni, majd hozzátesszük a gombát, végül a sonkát. Összepároljuk az egészet, sózzuk borsozzuk.
A kenyérszeleteket megkenjük tejföllel, jó púposan megrakjuk a raguval, és befedjük szintén bőséges reszelt sajttal.
Grillsütőbe tolva a sajt pirulásig sütjük. Lehet gázsütőben is, csak ott vigyázni kell, mert hamar odapirul az alja.
Nagyon finom, gyors és laktató vacsora.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »