Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sonkás-gombás melegszendvics recept

Sonkás-gombás melegszendvics
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    kb.15 szelet kenyérhez:

    • 50 dkg füstölt, főtt sonka/tarja
    • 30 dkg gomba
    • 2-3 fej vöröshagyma
    • 40 dkg trappista sajt
    • 1 nagy doboz tejföl
    • só-bors
    • kenyér

    Elkészítése:

    A hagymát, a gombát és a sonkát apró kockákra vágjuk.

    A hagymát kevés olajon elkezdjük párolni, majd hozzátesszük a gombát, végül a sonkát. Összepároljuk az egészet, sózzuk borsozzuk.

    A kenyérszeleteket megkenjük tejföllel, jó púposan megrakjuk a raguval, és befedjük szintén bőséges reszelt sajttal.

    Grillsütőbe tolva a sajt pirulásig sütjük. Lehet gázsütőben is, csak ott vigyázni kell, mert hamar odapirul az alja.

    Nagyon finom, gyors és laktató vacsora.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá