Sonkás-gombás melegszendvics

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

kb.15 szelet kenyérhez:

  • 50 dkg füstölt, főtt sonka/tarja
  • 30 dkg gomba
  • 2-3 fej vöröshagyma
  • 40 dkg trappista sajt
  • 1 nagy doboz tejföl
  • só-bors
  • kenyér

Elkészítése:

A hagymát, a gombát és a sonkát apró kockákra vágjuk.

A hagymát kevés olajon elkezdjük párolni, majd hozzátesszük a gombát, végül a sonkát. Összepároljuk az egészet, sózzuk borsozzuk.

A kenyérszeleteket megkenjük tejföllel, jó púposan megrakjuk a raguval, és befedjük szintén bőséges reszelt sajttal.

Grillsütőbe tolva a sajt pirulásig sütjük. Lehet gázsütőben is, csak ott vigyázni kell, mert hamar odapirul az alja.

Nagyon finom, gyors és laktató vacsora.