Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sárgarépás-borsós sertéskockák recept

Sárgarépás-borsós sertéskockák
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • kevés olaj
    • 1 fej vöröshagyma
    • 0,5 kg sertéshús
    • kakukkfű, fokhagyma ízlés szerint
    • 1 üveg sárgarépás borsó
    • só, bors, pirospaprika
    • babérlevél
    • pici sürített paradicsompüré

    Elkészítése:

    A megtisztított és felaprított hagymát olajon megpirítjuk, majd egy pici kakukkfűvel megszórjuk.

    Ezután hozzáadjuk a felkockázott húst és fehéredésig pirítjuk, majd fűszerezzük és hozzáadjuk a paradicsompürét. Összekeverjük és felöntjük egy kevés vízzel, hozzáadjuk a babérlevelet is és fedővel letakarva főzzük, amíg a hús puha nem lesz.

    A vége felé hozzáadjuk a levétől leszűrt zöldséget is és együtt készre fözzük.

    Ha szügséges, liszttel süríthetjük még. Én még egy pici szójaszósszal szoktam ízesíteni.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá