Sajttal töltött paradicsom recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 8 közepes paradicsom
- 15 dkg sajt
- 1 fej hagyma
- só
- bors
- 3 dl tej
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zöldség zöldje
Elkészítése:
A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk, majd kevés olajon megdinszteljük. Amikor kihűlt összekeverjük az apró kockára vágott sajttal, amit sózzunk, borsozunk. Belekeverjük az apróra metélt zöldség zöldjét is.
A paradicsomokat megmossuk és tetejéről levágunk egy kis kalapot, majd a belsejéből a magokat eltávolítjuk egy kiskanállal. A paradicsomokba töltjük a sajtos keveréket és egy jénai tálba tesszük őket.
A tojásokat habosra keverjük kis sóval, borssal és a tejjel. Ezt ráöntjük a paradicsomokra, hogy a töltelékre is kerüljön és 180 fokos sütőben kb 30 perc alatt megsütjük.
Lehet kenyérrel vagy csak önmagában fogyasztani. Nagyon finom nyári könnyű vacsora.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.