Sajttal töltött paradicsom recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 8 közepes paradicsom
- 15 dkg sajt
- 1 fej hagyma
- só
- bors
- 3 dl tej
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- zöldség zöldje
Elkészítése:
A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk, majd kevés olajon megdinszteljük. Amikor kihűlt összekeverjük az apró kockára vágott sajttal, amit sózzunk, borsozunk. Belekeverjük az apróra metélt zöldség zöldjét is.
A paradicsomokat megmossuk és tetejéről levágunk egy kis kalapot, majd a belsejéből a magokat eltávolítjuk egy kiskanállal. A paradicsomokba töltjük a sajtos keveréket és egy jénai tálba tesszük őket.
A tojásokat habosra keverjük kis sóval, borssal és a tejjel. Ezt ráöntjük a paradicsomokra, hogy a töltelékre is kerüljön és 180 fokos sütőben kb 30 perc alatt megsütjük.
Lehet kenyérrel vagy csak önmagában fogyasztani. Nagyon finom nyári könnyű vacsora.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »