Sajttal töltött gomba recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 közepes/nagyobb méretű csiperke gomba
- sajt (vegyesen, pl. edámi és füstölt sajt)
- zöld kapor
- petrezselyemzöld
- olaj a tepsi kikenéséhez
- só
- bors
Elkészítése:
A gombát folyó víz alatt megmossuk, majd szárazra töröljük.
A gombák szárát kiszedjük, arra nem lesz szükségünk. (Később levesbe, vagy raguba felhasználható.)
Kiolajazott tepsibe helyezzük a gombákat. Sózzuk, borsozzuk, teszünk bele apróra vágott kaprot, és mindegyik fejbe teszünk egy kevés edámi sajtot, és ugyanennyi füstölt sajtot. Fóliával lefedjük, és 200 fokos sütőbe tesszük 10 percre, majd fólia nélkül addig sütjük, míg szépen megpirul a tetejük.
Tálaláskor zöld kaporral és petrezselyemzölddel megszórjuk.
Tipp:
Mi rozskenyérrel és uborkasalátával ettük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »