Sajtos rizsgombóc recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg főtt rizs
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg sajt
- 4 dkg zsemlemorzsa
- 10 dkg zsemlemorzsa /a forgatáshoz/
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
Elkészítése:
Ha nincs kimaradva rizsünk, akkor a rizst kevés olajon átpirítjuk, felöntjük annyi vízzel ami ellepi és megfőzzük.
Ha kihűlt hozzákeverjük a tojásokat és a zsemlemorzsát, reszelt sajtot, úgy, hogy formázható masszát kapjunk. Sóval, borssal ízesítjük. Zsemlemorzsában megforgatjuk és forró, bő olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »