Sajtos rizsgombóc recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg főtt rizs
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg sajt
- 4 dkg zsemlemorzsa
- 10 dkg zsemlemorzsa /a forgatáshoz/
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
Elkészítése:
Ha nincs kimaradva rizsünk, akkor a rizst kevés olajon átpirítjuk, felöntjük annyi vízzel ami ellepi és megfőzzük.
Ha kihűlt hozzákeverjük a tojásokat és a zsemlemorzsát, reszelt sajtot, úgy, hogy formázható masszát kapjunk. Sóval, borssal ízesítjük. Zsemlemorzsában megforgatjuk és forró, bő olajban kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »