Sajtos nudli recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 70 dkg burgonya
- 15 dkg liszt
- kevés zsír
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS/el is maradhat/
- 15 dkg sajt
- só
- kis fej hagyma
- bors
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk és felkarikázzuk. Sós vízben megfőzzük . Leszűrjük, burgonyatörőn áttörjük. Ha kihűlt liszttel,tojással és pici sóval összedolgozzuk,nudlikat csinálunk, amiket sós vízben kifőzünk. A hagymát a zsíron megfonnyasztjuk, erre rakjuk a leszűrt nudlit. Tepsibe rakjuk a nudlikat, ráreszeljük a sajtot,borsozzuk és kicsit megkavarjuk. Megszórjuk zsemlemorzsával és sütőben jól átmelegítjük, míg a teteje meg nem pirul.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.