Sajtos nudli recept

Hozzávalók:
- 70 dkg burgonya
- 15 dkg liszt
- kevés zsír
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS/el is maradhat/
- 15 dkg sajt
- só
- kis fej hagyma
- bors
- zsemlemorzsa
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk és felkarikázzuk. Sós vízben megfőzzük . Leszűrjük, burgonyatörőn áttörjük. Ha kihűlt liszttel,tojással és pici sóval összedolgozzuk,nudlikat csinálunk, amiket sós vízben kifőzünk. A hagymát a zsíron megfonnyasztjuk, erre rakjuk a leszűrt nudlit. Tepsibe rakjuk a nudlikat, ráreszeljük a sajtot,borsozzuk és kicsit megkavarjuk. Megszórjuk zsemlemorzsával és sütőben jól átmelegítjük, míg a teteje meg nem pirul.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »