Sajtkrémes bundáskenyér, fokhagymás mártogatóssal recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 4 szelet kenyér
- krémsajt (bármilyen ízesítésű jó, én natúr sajtkrémet szoktam használni)
- 4-5 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- pici só
- olaj a sütéshez
A mártogatóshoz:
- 3-4 mk tejföl
- kevés majonéz
- 1-2 gerezd fokhagyma
- pici só
Elkészítése:
2 szelet kenyeret kicsit vastagabban megkenünk krémsajttal, majd összeborítjuk és félbevágjuk. A felvert tojásokat picit megsózzuk és beleforgatjuk a félbevágott kenyereket. Olajban kisütjük.
A mártogatóshoz a majonézt összekeverjük a tejföllel és kicsit megsózzuk. A fokhagymákat fokhagymanyomón áttörjük és alaposan összedolgozzuk.
Tipp:
Ha natúr sajtkrémet használunk, keverhetünk bele egy kis snidlinget is, nagyon finom ízt kölcsönöz neki.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.