Sajtkrémes bundáskenyér, fokhagymás mártogatóssal recept
Hozzávalók:
- 4 szelet kenyér
- krémsajt (bármilyen ízesítésű jó, én natúr sajtkrémet szoktam használni)
- 4-5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - pici só
- olaj a sütéshez
A mártogatóshoz:
- 3-4 mk tejföl
- kevés majonéz
- 1-2 gerezd fokhagyma
- pici só
Elkészítése:
2 szelet kenyeret kicsit vastagabban megkenünk krémsajttal, majd összeborítjuk és félbevágjuk. A felvert tojásokat picit megsózzuk és beleforgatjuk a félbevágott kenyereket. Olajban kisütjük.
A mártogatóshoz a majonézt összekeverjük a tejföllel és kicsit megsózzuk. A fokhagymákat fokhagymanyomón áttörjük és alaposan összedolgozzuk.
Tipp:
Ha natúr sajtkrémet használunk, keverhetünk bele egy kis snidlinget is, nagyon finom ízt kölcsönöz neki.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


