Sajtfánk recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 3 dl tej
- 10 dkg vaj
- 15 dkg reszelt sajt
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS + 1 a tetejére
- 1 kiskanál só
Elkészítése:
A tejet tegyük fel forralni, majd ha felmelegedett, tegyük bele a vajat. Ha elolvadt, szórjuk bele a lisztet, kicsit tegyük vissza a tűzre, majd ismét levéve beleütjük a tojást,beletesszük a reszelt sajtot, sózzuk.
Ezután kis gombócokat formázunk belőlük, sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. Tetejüket tojással megkenjük.
180 fokos sütőben 20 perc alatt kisütjük.
Tejföllel tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.