Reggeli töltött zsemle recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db zsemle
- 5 dkg reszelt sajt
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg párizsi
- 1 kk tejföl
- 2 kk tömlős sajt
- 1 kk mustár
- provence-i fűszerkeverék
- 1 újhagyma.
Elkészítése:
A zsemlék tetejét levágtam. Belsejét kivettem. Egy botmixer segítségével összedaráltam a zsemle puha belsejét, a hagymát, párizsit, tömlős sajtot. Hozzáadtam a mustárt, tejfölt és a fűszerkeveréket. A kivájt zsemlékbe reszelt sajtot tettem, erre került a “szendvicskrém”.
A tetejére 1-1 tojást ütöttem (kisebb tojásokat használtam). A tojásokra tehetünk még extra reszelt sajtot is. Előmelegített sütőben sütöm meg.
Tipp:
A zsemlébe való tölteléket variálhatjuk más fajta felvágottakkal. Ha füstölt sajtot teszünk bele, még pikánsabb lesz az íze.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »