Reggeli töltött zsemle recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db zsemle
- 5 dkg reszelt sajt
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg párizsi
- 1 kk tejföl
- 2 kk tömlős sajt
- 1 kk mustár
- provence-i fűszerkeverék
- 1 újhagyma.
Elkészítése:
A zsemlék tetejét levágtam. Belsejét kivettem. Egy botmixer segítségével összedaráltam a zsemle puha belsejét, a hagymát, párizsit, tömlős sajtot. Hozzáadtam a mustárt, tejfölt és a fűszerkeveréket. A kivájt zsemlékbe reszelt sajtot tettem, erre került a “szendvicskrém”.
A tetejére 1-1 tojást ütöttem (kisebb tojásokat használtam). A tojásokra tehetünk még extra reszelt sajtot is. Előmelegített sütőben sütöm meg.
Tipp:
A zsemlébe való tölteléket variálhatjuk más fajta felvágottakkal. Ha füstölt sajtot teszünk bele, még pikánsabb lesz az íze.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »