Reggeli töltött zsemle recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db zsemle
- 5 dkg reszelt sajt
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg párizsi
- 1 kk tejföl
- 2 kk tömlős sajt
- 1 kk mustár
- provence-i fűszerkeverék
- 1 újhagyma.
Elkészítése:
A zsemlék tetejét levágtam. Belsejét kivettem. Egy botmixer segítségével összedaráltam a zsemle puha belsejét, a hagymát, párizsit, tömlős sajtot. Hozzáadtam a mustárt, tejfölt és a fűszerkeveréket. A kivájt zsemlékbe reszelt sajtot tettem, erre került a “szendvicskrém”.
A tetejére 1-1 tojást ütöttem (kisebb tojásokat használtam). A tojásokra tehetünk még extra reszelt sajtot is. Előmelegített sütőben sütöm meg.
Tipp:
A zsemlébe való tölteléket variálhatjuk más fajta felvágottakkal. Ha füstölt sajtot teszünk bele, még pikánsabb lesz az íze.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »