Rántott tök recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1,5 kg tök
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg liszt
- 2 dkg só
- 20 dkg zsemlemorzsa
- 0,5 l olaj
Elkészítése:
A tököt meghámozom, a belsejét kiszedem, és felszeletelem 1 cm-s karikákra. Ha nagy, akkor kettévágom és lesózom. 30 percig így hagyom.
Lecsepegtetem, majd lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatom, és forró olajban kisütöm.
Tipp:
Tálalhatjuk burgonyával, és kínálhatunk mellé majonézes mártogatóst.
A rántott tök kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 3 g
Szénhidrát: 16 g
Zsír: 3 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »