Rántott tök recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1,5 kg tök
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg liszt
- 2 dkg só
- 20 dkg zsemlemorzsa
- 0,5 l olaj
Elkészítése:
A tököt meghámozom, a belsejét kiszedem, és felszeletelem 1 cm-s karikákra. Ha nagy, akkor kettévágom és lesózom. 30 percig így hagyom.
Lecsepegtetem, majd lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatom, és forró olajban kisütöm.
Tipp:
Tálalhatjuk burgonyával, és kínálhatunk mellé majonézes mártogatóst.
A rántott tök kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 3 g
Szénhidrát: 16 g
Zsír: 3 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »