Rántott sajt és párizsi recept

Hozzávalók:
- 30 dkg trappista sajt
- 40 dkg párizsi
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- finomliszt
- zsemlemorzsa
- só bors
- 3 dl tej
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A párizsit és a trappista sajtot 1 cm-es szeletekre vágom.
A tojásba teszek 1 csipet sót és egy kevés őrölt fekete borsot is, és felverem egy habverővel, vagy villával.
Bepanírozom először a sajtot:
Tejbe, majd lisztbe, azután tojásba, újra tejbe, végül zsemlemorzsába forgatom. A tej miatt jobban rá fog tapadni a panírmorzsa a sajtra.
Bepanírozom a párizsit:
Lisztbe, majd tojásba, majd zsemlemorzsába, újra tojásba, és újra zsemlemorzsába forgatom.
Mind a két oldalát kisütöm bő olajban 8-8 perc alatt.
Tartármártással és párol rizzsel tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »