Rántott sajt és párizsi recept

Hozzávalók:
- 30 dkg trappista sajt
- 40 dkg párizsi
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- finomliszt
- zsemlemorzsa
- só bors
- 3 dl tej
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A párizsit és a trappista sajtot 1 cm-es szeletekre vágom.
A tojásba teszek 1 csipet sót és egy kevés őrölt fekete borsot is, és felverem egy habverővel, vagy villával.
Bepanírozom először a sajtot:
Tejbe, majd lisztbe, azután tojásba, újra tejbe, végül zsemlemorzsába forgatom. A tej miatt jobban rá fog tapadni a panírmorzsa a sajtra.
Bepanírozom a párizsit:
Lisztbe, majd tojásba, majd zsemlemorzsába, újra tojásba, és újra zsemlemorzsába forgatom.
Mind a két oldalát kisütöm bő olajban 8-8 perc alatt.
Tartármártással és párol rizzsel tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »