Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rántott sajt és párizsi recept

Rántott sajt és párizsi
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg trappista sajt
    • 40 dkg párizsi
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • finomliszt
    • zsemlemorzsa
    • só bors
    • 3 dl tej
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A párizsit és a trappista sajtot 1 cm-es szeletekre vágom.

    A tojásba teszek 1 csipet sót és egy kevés őrölt fekete borsot is, és felverem egy habverővel, vagy villával.

    Bepanírozom először a sajtot:

    Tejbe, majd lisztbe, azután tojásba, újra tejbe, végül zsemlemorzsába forgatom. A tej miatt jobban rá fog tapadni a panírmorzsa a sajtra.

    Bepanírozom a párizsit:

    Lisztbe, majd tojásba, majd zsemlemorzsába, újra tojásba, és újra zsemlemorzsába forgatom.

    Mind a két oldalát kisütöm bő olajban 8-8 perc alatt.

    Tartármártással és párol rizzsel tálalom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá