Rántott sajt és párizsi recept

Hozzávalók:
- 30 dkg trappista sajt
- 40 dkg párizsi
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- finomliszt
- zsemlemorzsa
- só bors
- 3 dl tej
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A párizsit és a trappista sajtot 1 cm-es szeletekre vágom.
A tojásba teszek 1 csipet sót és egy kevés őrölt fekete borsot is, és felverem egy habverővel, vagy villával.
Bepanírozom először a sajtot:
Tejbe, majd lisztbe, azután tojásba, újra tejbe, végül zsemlemorzsába forgatom. A tej miatt jobban rá fog tapadni a panírmorzsa a sajtra.
Bepanírozom a párizsit:
Lisztbe, majd tojásba, majd zsemlemorzsába, újra tojásba, és újra zsemlemorzsába forgatom.
Mind a két oldalát kisütöm bő olajban 8-8 perc alatt.
Tartármártással és párol rizzsel tálalom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »