Rakott tarhonya recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
hozzávalók:
- 50dkg. tarhonya
- 5dkg. zsír
- 1ek. liszt
- 2dl. tejföl
- só
- 4 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése: A tarhonyát a zsíron rozsaszínüre piritjuk, felöntjük 8dl. vizzel, sozzuk, és fedő alatt puhára pároljuk. A megfött FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSokat karikára vágjuk. 12dkg. zsírt felolvasztjuk belekeverünk 1 kk. pirospaprikát, felengedjük 1dl. vizzel, hozzáadjuk a liszttel elkevert tejfölt, az egészet felforraljuk.. A tepsibe soronként lerakjuk a tarhonyár rá FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt, és meglocsoljuk a paprikás lével. Előmelegített sütőbe 25percig sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.