Rakott tarhonya recept

hozzávalók:
- 50dkg. tarhonya
- 5dkg. zsír
- 1ek. liszt
- 2dl. tejföl
- só
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése: A tarhonyát a zsíron rozsaszínüre piritjuk, felöntjük 8dl. vizzel, sozzuk, és fedő alatt puhára pároljuk. A megfött FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSokat karikára vágjuk. 12dkg. zsírt felolvasztjuk belekeverünk 1 kk. pirospaprikát, felengedjük 1dl. vizzel, hozzáadjuk a liszttel elkevert tejfölt, az egészet felforraljuk.. A tepsibe soronként lerakjuk a tarhonyár rá
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt, és meglocsoljuk a paprikás lével. Előmelegített sütőbe 25percig sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »