Rakott tarhonya recept

hozzávalók:
- 50dkg. tarhonya
- 5dkg. zsír
- 1ek. liszt
- 2dl. tejföl
- só
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése: A tarhonyát a zsíron rozsaszínüre piritjuk, felöntjük 8dl. vizzel, sozzuk, és fedő alatt puhára pároljuk. A megfött FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSokat karikára vágjuk. 12dkg. zsírt felolvasztjuk belekeverünk 1 kk. pirospaprikát, felengedjük 1dl. vizzel, hozzáadjuk a liszttel elkevert tejfölt, az egészet felforraljuk.. A tepsibe soronként lerakjuk a tarhonyár rá
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt, és meglocsoljuk a paprikás lével. Előmelegített sütőbe 25percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »