Rakott tarhonya recept

hozzávalók:
- 50dkg. tarhonya
- 5dkg. zsír
- 1ek. liszt
- 2dl. tejföl
- só
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése: A tarhonyát a zsíron rozsaszínüre piritjuk, felöntjük 8dl. vizzel, sozzuk, és fedő alatt puhára pároljuk. A megfött FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSokat karikára vágjuk. 12dkg. zsírt felolvasztjuk belekeverünk 1 kk. pirospaprikát, felengedjük 1dl. vizzel, hozzáadjuk a liszttel elkevert tejfölt, az egészet felforraljuk.. A tepsibe soronként lerakjuk a tarhonyár rá
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt, és meglocsoljuk a paprikás lével. Előmelegített sütőbe 25percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »