Ragus omlett recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Az omletthez:
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek tej
- 2 tk liszt
- só
- olaj a sütéshez
A raguhoz:
- 15 dkg gépsonka
- 15 dkg sajt
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma reszelve
- só
- bors
- delikát
- 10 dkg gomba
- kukorica
- paradicsom
- paprika
Elkészítése:
Először a ragut készítjük el a hozzávalókból.
A vöröshagymát felaprítjuk, olajon megpároljuk, a többi hozzávalókat hozzáadjuk és készre sütjük. A tojásokat a tejjel, sóval, liszttel felverjük.
Egy nagy serpenyőt kiolajozunk, a felvert tojás felét bele öntjük, fedővel lefedjük. Lassú tűznél kisütjük.
Egy tányérra csúsztatjuk, felére halmozzuk a ragut, durvára reszelt sajttal megszórjuk és a másik felét ráhajtjuk.
Melegen fogyasztjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »