Pudingos csoda recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 tasak pudingpor (ízlés szerint)
- 1 zacskó francia drazsé (elhagyható)
- fél kg leveles tészta
- 2 kk zsír ( olaj)
- 4 evőkanál cukor
- 1 evőkanál szódabikarbóna
- 1 kiskanál fahéj
- 1,5 l tej
Elkészítése:
1 dl tejben elkeverjük a pudingporokat és a cukor, majd hozzáadjuk a többi tejet, folyamatos keverés mellett, kis lángon besűrítjük. Ha kihűlt adjuk hozzá a zsírt vagy az olajat, a fahéjat, szódabikarbónát és a drazsét, majd keverjük jól össze.
A leveles tésztát nyújtsuk ki vékonyra, kenjük meg a töltelékkel, tekerjük fel és tegyük egy tepsibe. 180 fokon süssük szép pirosra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »