Pudingos csoda recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 tasak pudingpor (ízlés szerint)
- 1 zacskó francia drazsé (elhagyható)
- fél kg leveles tészta
- 2 kk zsír ( olaj)
- 4 evőkanál cukor
- 1 evőkanál szódabikarbóna
- 1 kiskanál fahéj
- 1,5 l tej
Elkészítése:
1 dl tejben elkeverjük a pudingporokat és a cukor, majd hozzáadjuk a többi tejet, folyamatos keverés mellett, kis lángon besűrítjük. Ha kihűlt adjuk hozzá a zsírt vagy az olajat, a fahéjat, szódabikarbónát és a drazsét, majd keverjük jól össze.
A leveles tésztát nyújtsuk ki vékonyra, kenjük meg a töltelékkel, tekerjük fel és tegyük egy tepsibe. 180 fokon süssük szép pirosra.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »