Paradicsomos csirkemell kukoricával recept

Hozzávalók:
- fél üveg paradicsomszósz (lehet ízesített)
- 1 csirkemell filé
- 2 ek olaj
- 1,5 dl húsleves
- 1 kis konzerv kukorica
- só
- bors
Elkészítése:
A húst vágd fel először széles csíkokra, majd a csíkokat vékony szeletekre. A serpenyőben forrósítsd fel az olajat. Süsd meg az olajon a csirkemell csíkokat.
Öntsd a húshoz a paradicsomszószt (én ezt még ízesítettem mivel sima paradicsom szószt vettem bazsalikommal, oregánoval és egy kis rozmaringot is raktam bele) és a húslevest. Forrald össze, ízesítsd ha szükséges sóval és borssal.
A kukorica konzervet nyisd ki, szűrőn csepegtesd le, öblítsd is le vízzel. Ezután add a paradicsomos csirkéhez.
Párolt rizzsel tálaltam!
Tipp:
Gyorsan elkészíthető, laktató és finom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »