Paradicsomos csirkemell kukoricával recept
Hozzávalók:
- fél üveg paradicsomszósz (lehet ízesített)
- 1 csirkemell filé
- 2 ek olaj
- 1,5 dl húsleves
- 1 kis konzerv kukorica
- só
- bors
Elkészítése:
A húst vágd fel először széles csíkokra, majd a csíkokat vékony szeletekre. A serpenyőben forrósítsd fel az olajat. Süsd meg az olajon a csirkemell csíkokat.
Öntsd a húshoz a paradicsomszószt (én ezt még ízesítettem mivel sima paradicsom szószt vettem bazsalikommal, oregánoval és egy kis rozmaringot is raktam bele) és a húslevest. Forrald össze, ízesítsd ha szükséges sóval és borssal.
A kukorica konzervet nyisd ki, szűrőn csepegtesd le, öblítsd is le vízzel. Ezután add a paradicsomos csirkéhez.
Párolt rizzsel tálaltam!
Tipp:
Gyorsan elkészíthető, laktató és finom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

