Paprikás krumpli recept

Hozzávalók:
- 6-8 db krumpli
- 2 hagyma
- 1 csomag virsli
- 1-2 szál kolbász
- só
- bors
- pirospaprika
- olaj
- víz
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk! Ha jól megpirult, tegyünk bele egy kis pirospaprikát, sót, borsot. Tegyük bele a kockákra vágott, jól megmosott krumplit, majd a felvagdosott kolbászt! Ezután öntsünk rá annyi vizet, hogy ellepje. Közepes lángon, néha kavargatva főzzük, amíg a krumpli meg nem fől. Ha már puhul, akkor rakjuk bele a fel karikázott virslit. Ha megfőtt a krumpli, és az íze is jó, akkor kész a paprikás krumpli!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »