Paprikás krumpli recept

Hozzávalók:
- 6-8 db krumpli
- 2 hagyma
- 1 csomag virsli
- 1-2 szál kolbász
- só
- bors
- pirospaprika
- olaj
- víz
Elkészítése:
A hagymát apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk! Ha jól megpirult, tegyünk bele egy kis pirospaprikát, sót, borsot. Tegyük bele a kockákra vágott, jól megmosott krumplit, majd a felvagdosott kolbászt! Ezután öntsünk rá annyi vizet, hogy ellepje. Közepes lángon, néha kavargatva főzzük, amíg a krumpli meg nem fől. Ha már puhul, akkor rakjuk bele a fel karikázott virslit. Ha megfőtt a krumpli, és az íze is jó, akkor kész a paprikás krumpli!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »