Pancit recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 1 fej hagyma
- 100 g marhahús vagy szalonna
- fél cs széles metélt
- fél cs cérnametélt
- kevés káposzta
- fokhagyma
- só
- bors
- 1-2 szál répa
- 1 marhahús leveskocka
- 2-3 fej gomba
- fél kanál szójaszósz
- fél zöld paprika
Elkészítése:
A hagymát megpirítom a marhahússal, amit kis kockákra vágok (2-3 cm) és hozzáadom a leveskockát. Felöntöm vízzel utána hagyom párolódni. Mikor forr hozzáadom a paprikát, répát és a szójaszószt. Később belerakom a káposztát és a gombát (a gomba nem fontos bele, de finomabb lesz tőle). Rakhatunk bele még halászlékockát is.
Külön megfőzöm a tésztákat és mikor elfőtte a levét a hús, akkor hozzáadom a tésztát is. Vigyázni kell, hogy a ne legyen sok víz alatta. Utána megsózom, borsozom, ha kell még bele még szójaszósz lehet bele rakni.
Tipp:
Egyszerű és gyors, az a különlegesség van benne, hogy a Fülöp-szigetek legjellemzőbb étele. Nem lehet elrontani.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.