Pancit recept
Hozzávalók:
- 1 fej hagyma
- 100 g marhahús vagy szalonna
- fél cs széles metélt
- fél cs cérnametélt
- kevés káposzta
- fokhagyma
- só
- bors
- 1-2 szál répa
- 1 marhahús leveskocka
- 2-3 fej gomba
- fél kanál szójaszósz
- fél zöld paprika
Elkészítése:
A hagymát megpirítom a marhahússal, amit kis kockákra vágok (2-3 cm) és hozzáadom a leveskockát. Felöntöm vízzel utána hagyom párolódni. Mikor forr hozzáadom a paprikát, répát és a szójaszószt. Később belerakom a káposztát és a gombát (a gomba nem fontos bele, de finomabb lesz tőle). Rakhatunk bele még halászlékockát is.
Külön megfőzöm a tésztákat és mikor elfőtte a levét a hús, akkor hozzáadom a tésztát is. Vigyázni kell, hogy a ne legyen sok víz alatta. Utána megsózom, borsozom, ha kell még bele még szójaszósz lehet bele rakni.
Tipp:
Egyszerű és gyors, az a különlegesség van benne, hogy a Fülöp-szigetek legjellemzőbb étele. Nem lehet elrontani.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »