Pancit recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 fej hagyma
- 100 g marhahús vagy szalonna
- fél cs széles metélt
- fél cs cérnametélt
- kevés káposzta
- fokhagyma
- só
- bors
- 1-2 szál répa
- 1 marhahús leveskocka
- 2-3 fej gomba
- fél kanál szójaszósz
- fél zöld paprika
Elkészítése:
A hagymát megpirítom a marhahússal, amit kis kockákra vágok (2-3 cm) és hozzáadom a leveskockát. Felöntöm vízzel utána hagyom párolódni. Mikor forr hozzáadom a paprikát, répát és a szójaszószt. Később belerakom a káposztát és a gombát (a gomba nem fontos bele, de finomabb lesz tőle). Rakhatunk bele még halászlékockát is.
Külön megfőzöm a tésztákat és mikor elfőtte a levét a hús, akkor hozzáadom a tésztát is. Vigyázni kell, hogy a ne legyen sok víz alatta. Utána megsózom, borsozom, ha kell még bele még szójaszósz lehet bele rakni.
Tipp:
Egyszerű és gyors, az a különlegesség van benne, hogy a Fülöp-szigetek legjellemzőbb étele. Nem lehet elrontani.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »