Pálcikás bundás virsli recept

Hozzávalók:
- 7 dkg finom liszt
- 7 dkg kukorica liszt
- 4 g szárított élesztő
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tej
- kevés cukor
- só
- virsli
- pálcika
Elkészítése:
A tejet megmelegítjük, megszórjuk cukorral, majd beleütjük a tojást és megszórjuk az élesztővel.
A liszteket összekeverem, sózom, végül elkeverem a “nedves” hozzávalókkal. Ezt a masszát (palacsinta tésztát) egy magas falú pohárba öntöm. A virsliket felszúrom a pálcikákra, és belemártom a tésztába.
Bő, forró olajban sütöm ropogósra.
Csak úgy magában tálalom ketchuppal és mustárral. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »