Pálcikás bundás virsli recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 7 dkg finom liszt
- 7 dkg kukorica liszt
- 4 g szárított élesztő
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tej
- kevés cukor
- só
- virsli
- pálcika
Elkészítése:
A tejet megmelegítjük, megszórjuk cukorral, majd beleütjük a tojást és megszórjuk az élesztővel.
A liszteket összekeverem, sózom, végül elkeverem a “nedves” hozzávalókkal. Ezt a masszát (palacsinta tésztát) egy magas falú pohárba öntöm. A virsliket felszúrom a pálcikákra, és belemártom a tésztába.
Bő, forró olajban sütöm ropogósra.
Csak úgy magában tálalom ketchuppal és mustárral. Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.