Pálcikás bundás virsli recept

Hozzávalók:
- 7 dkg finom liszt
- 7 dkg kukorica liszt
- 4 g szárított élesztő
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tej
- kevés cukor
- só
- virsli
- pálcika
Elkészítése:
A tejet megmelegítjük, megszórjuk cukorral, majd beleütjük a tojást és megszórjuk az élesztővel.
A liszteket összekeverem, sózom, végül elkeverem a “nedves” hozzávalókkal. Ezt a masszát (palacsinta tésztát) egy magas falú pohárba öntöm. A virsliket felszúrom a pálcikákra, és belemártom a tésztába.
Bő, forró olajban sütöm ropogósra.
Csak úgy magában tálalom ketchuppal és mustárral. Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »
Húsvéti vendégvárók egyszerűen: 6 ellenállhatatlan sajttekercs
A húsvéti hidegtál egyik sztárja kétségtelenül a sajttekercs: mutatós, ízle
Tovább olvasom »
Pikk-pakk piskótatekercs: 8 ünnepi desszert, amit bárki el tud készíteni
Ha valami látványos, mégis egyszerű édességet keresünk a húsvéti asztalra,
Tovább olvasom »
Unod a sima főtt sonkát? Ezt a 8 húsvéti fogást imádni fogod
A húsvéti sonka sokaknál alapeleme az ünnepi menünek, de nem kell, hogy min
Tovább olvasom »