Padlizsánkrém recept

Hozzávalók:
- 2-3 közepes padlizsán
- só,őrölt bors
- majonéz
- 1 nagy fej lilahagyma
Elkészítése:
Az egész padlizsánokat kés hegyével több helyen megszurkáljuk és előmelegített sütőben kb. 30-35perc alatt megsütjük. Ha megsült teljesen kihűtjük,majd meghámozzuk. Villával teljesen pépesre összetörjük. Sózzuk,borsozzuk belekeverünk annyi majonézt,hogy tejföl sürüségű krémet kapjunk, végül belereszeljük a lila hagymát. Jól összedolgozzuk és fogyasztásig jól lehűtjük.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »