Padlizsánkrém recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 2-3 közepes padlizsán
- só,őrölt bors
- majonéz
- 1 nagy fej lilahagyma
Elkészítése:
Az egész padlizsánokat kés hegyével több helyen megszurkáljuk és előmelegített sütőben kb. 30-35perc alatt megsütjük. Ha megsült teljesen kihűtjük,majd meghámozzuk. Villával teljesen pépesre összetörjük. Sózzuk,borsozzuk belekeverünk annyi majonézt,hogy tejföl sürüségű krémet kapjunk, végül belereszeljük a lila hagymát. Jól összedolgozzuk és fogyasztásig jól lehűtjük.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.