Padlizsánkrém recept

Hozzávalók:
- 2-3 közepes padlizsán
- só,őrölt bors
- majonéz
- 1 nagy fej lilahagyma
Elkészítése:
Az egész padlizsánokat kés hegyével több helyen megszurkáljuk és előmelegített sütőben kb. 30-35perc alatt megsütjük. Ha megsült teljesen kihűtjük,majd meghámozzuk. Villával teljesen pépesre összetörjük. Sózzuk,borsozzuk belekeverünk annyi majonézt,hogy tejföl sürüségű krémet kapjunk, végül belereszeljük a lila hagymát. Jól összedolgozzuk és fogyasztásig jól lehűtjük.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »