Omlett recept

Hozzávalók:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 szelet (gm) sonka
- 3 koktélparadicsom
- 1 szelet (lm) pannónia sajt (ízlés szerint használhatunk bármilyen sajtot)
- 1 mk kacsazsír a sütéshez
- só
- aprított petrezselyemzöld
Elkészítése:
A sonkaszeleteket félbe vágjuk, és egy grill serpenyőben megsütjük. A sajtot felszeleteljük, a paradicsomokat ketté vágjuk.
A tojásokat egy tányérban villával alaposan felverjük úgy, hogy a teteje habos legyen. Megsózzuk. Ízlés szerint gazdagíthatjuk egy-két evőkanál tejszínnel is, ezt én most kihagytam.
A kacsazsírt felolvasztjuk a serpenyőben. Amikor a serpenyő felforrósodott, ráöntjük a felvert tojást, és picit lentebb vesszük a hőfokot, de nem veszem teljesen takarékra, mert a tojás úgyis visszahűti a serpenyőt.
Addig sütjük, míg a teteje krémes – de nem nyers – lesz, majd tányérra tesszük, rátesszük az előkészített sonkát, sajtot, paradicsomot, megszórjuk aprított petrezselyemmel, és forrón tálaljuk.
Jó étvágyat!
Az omlett kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 13 g
Szénhidrát: 1 g
Zsír: 13 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »