Hozzávalók:
Elkészítése:
A sonkaszeleteket félbe vágjuk, és egy grill serpenyőben megsütjük. A sajtot felszeleteljük, a paradicsomokat ketté vágjuk.
A tojásokat egy tányérban villával alaposan felverjük úgy, hogy a teteje habos legyen. Megsózzuk. Ízlés szerint gazdagíthatjuk egy-két evőkanál tejszínnel is, ezt én most kihagytam.
A kacsazsírt felolvasztjuk a serpenyőben. Amikor a serpenyő felforrósodott, ráöntjük a felvert tojást, és picit lentebb vesszük a hőfokot, de nem veszem teljesen takarékra, mert a tojás úgyis visszahűti a serpenyőt.
Addig sütjük, míg a teteje krémes – de nem nyers – lesz, majd tányérra tesszük, rátesszük az előkészített sonkát, sajtot, paradicsomot, megszórjuk aprított petrezselyemmel, és forrón tálaljuk.
Jó étvágyat!