Olívás avokádókrém recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 érett avokádó
- 10 dkg olívabogyó
- 2 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek olívaolaj
- 1/2 citrom leve
- 1 tk dijoni mustár
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítése:
Az avokádót vágjuk félbe, majd emeljük ki a magját. Ezután kanalazzuk ki a húsát, majd villával törjük össze.
A keményre főtt tojást villával szintén nyomkodjuk össze, majd adjuk az avokádóhoz.
Az olívabogyót ízlés szerint vágjuk fel apróra, majd az olívaolajjal együtt, adjuk hozzá az avokádóhoz.
Ezután ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a mustárt, a citromlevet, majd keverjük össze és tálalásig hagyjuk legalább egy fél órát állni, hogy az ízek kellően összeérjenek.
Az elkészült avokádókrémet ízlés szerint friss péksüteménnyel, kétszersülttel, pirított kiflikarikákkal kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki Tovább olvasom »

Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »