Olíva bonbon recept

Hozzávalók:
- 150g magozott fekete olívabogyó
- 150g 90%-os étcsoki
- 30g tormás krémsajt
- 50-60 db fogpiszkáló
- A4-es méretű hungarocell lap (ebbe fogjuk beleszúrni a csokiba mártott bogyókat)
Elkészítése:
A bogyókat megtöltjük a krémsajttal.
A csokit kisebb darabokra törjük, egy fém edénybe tesszük, majd forró vízben – egy nagyobb lábasban – megolvasztjuk.
A bogyókat fogpiszkálóra húzzuk, és a csokiba mártjuk, hogy teljesen befedje a csoki.
Alaposan lecsurgatjuk, majd a hungarocellbe beleszúrjuk, míg meghűl.
Tálalás: A fogpiszkálóról leszedve desszertes tányéron tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »