Olíva bonbon recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 150g magozott fekete olívabogyó
- 150g 90%-os étcsoki
- 30g tormás krémsajt
- 50-60 db fogpiszkáló
- A4-es méretű hungarocell lap (ebbe fogjuk beleszúrni a csokiba mártott bogyókat)
Elkészítése:
A bogyókat megtöltjük a krémsajttal.
A csokit kisebb darabokra törjük, egy fém edénybe tesszük, majd forró vízben – egy nagyobb lábasban – megolvasztjuk.
A bogyókat fogpiszkálóra húzzuk, és a csokiba mártjuk, hogy teljesen befedje a csoki.
Alaposan lecsurgatjuk, majd a hungarocellbe beleszúrjuk, míg meghűl.
Tálalás: A fogpiszkálóról leszedve desszertes tányéron tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.