Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Olíva bonbon recept

Olíva bonbon
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 150g magozott fekete olívabogyó
    • 150g 90%-os étcsoki
    • 30g tormás krémsajt
    • 50-60 db fogpiszkáló
    • A4-es méretű hungarocell lap (ebbe fogjuk beleszúrni a csokiba mártott bogyókat)

    Elkészítése:

    A bogyókat megtöltjük a krémsajttal.

    A csokit kisebb darabokra törjük, egy fém edénybe tesszük, majd forró vízben – egy nagyobb lábasban – megolvasztjuk.

    A bogyókat fogpiszkálóra húzzuk, és a csokiba mártjuk, hogy teljesen befedje a csoki.

    Alaposan lecsurgatjuk, majd a hungarocellbe beleszúrjuk, míg meghűl.

    Tálalás: A fogpiszkálóról leszedve desszertes tányéron tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá