Olíva bonbon

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 150g magozott fekete olívabogyó
  • 150g 90%-os étcsoki
  • 30g tormás krémsajt
  • 50-60 db fogpiszkáló
  • A4-es méretű hungarocell lap (ebbe fogjuk beleszúrni a csokiba mártott bogyókat)

Elkészítése:

A bogyókat megtöltjük a krémsajttal.

A csokit kisebb darabokra törjük, egy fém edénybe tesszük, majd forró vízben – egy nagyobb lábasban – megolvasztjuk.

A bogyókat fogpiszkálóra húzzuk, és a csokiba mártjuk, hogy teljesen befedje a csoki.

Alaposan lecsurgatjuk, majd a hungarocellbe beleszúrjuk, míg meghűl.

Tálalás: A fogpiszkálóról leszedve desszertes tányéron tálaljuk.