Narancsos rizspuding dióval recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg rizs
- 2 dl tej
- 3 dl narancslé
- 2 db szegfűszeg
- 1-2 mk őrölt fahéj
- 1 narancs reszelt héja
- 7 dkg kristálycukor
- 1 narancs
- 12 szem dió
Elkészítése:
A rizst átválogatjuk, megmossuk, majd forrásban lévő vízbe tesszük és kb 15 percig főzzük, majd leszűrjük. A narancslevet a tejjel összeborítjuk, majd hozzáadjuk a cukrot és a fűszerekkel és lassú tűzön ebben főzzük tovább a rizst, egészen addig, amíg a levet magába szívja.
Darált, durvára vágott pörkölt dióval vagy narancsszeletekkel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »