Melegszendvicskrém recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Krém:
- 80 dkg sertés párizsi ( egyben )
- 10 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagy doboz tejföl ( 450 g )
- 1 kis fej vöröshagyma
- csipet só
- 1 kg kenyér
Tetejére:
- 40 dkg trappista sajt
Elkészítése:
A tojásokat keményre főzöm, megpucolom, amíg hűlnek a tojások egy nagy tálba lereszelem a párizsit és a hagymát, majd a tojásokat is hozzá reszelem.
Hozzáadom a nagy doboz tejfölt és a csipet sót is, majd jól összekeverem, így kész is a krém.
A kenyeret felszeletelem ( vastagabb szeletekre )
Majd vastagon megkenem a kenyérszeleteket a krémmel, a sajtot lereszelem és megszórom vele a szendvicseket.
Sütőpapírral bélelt tepsibe teszem és alsó-felső sütésen 180 fokon sütöm, míg piros nem lesz a sajt a tetején.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »