Melegszendvics sonkába tekert spárgával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet teljes kiőrlésű barna kenyér
- 1 csomag fehér spárga
- 8 szelet füstölt parasztsonka
- 2 ek mascarpone
- 2 ek krémsajt
- 4 szelet sajt
- petrezselyem
Elkészítése:
A spárgát meghámozzuk és sós-cukros vízben puhára főzzük, majd lecsepegtetjük.
A kenyereket előpirítjuk. A spárgát 4 részre osztjuk, majd betekerjük 2-2 szelet sonkába. Rátesszük a kenyerekre, majd megkenjük a mascarpone és krémsajt keverékével és a tetejére teszünk 1 szelet sajtot.
Előmelegített sütőben kb 10 perc alatt megsül.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »