Melegszendvics sonkába tekert spárgával recept
Ők is elkészítették
 
                            Hozzávalók:
- 4 szelet teljes kiőrlésű barna kenyér
- 1 csomag fehér spárga
- 8 szelet füstölt parasztsonka
- 2 ek mascarpone
- 2 ek krémsajt
- 4 szelet sajt
- petrezselyem
Elkészítése:
A spárgát meghámozzuk és sós-cukros vízben puhára főzzük, majd lecsepegtetjük.
A kenyereket előpirítjuk. A spárgát 4 részre osztjuk, majd betekerjük 2-2 szelet sonkába. Rátesszük a kenyerekre, majd megkenjük a mascarpone és krémsajt keverékével és a tetejére teszünk 1 szelet sajtot.
Előmelegített sütőben kb 10 perc alatt megsül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
 
											
											 
											
											
