Melegszendvics burgonyás lángosban recept

Hozzávalók:
- 50 dkg főtt, áttört burgonya
- 25 dkg finomliszt
- 1 tk só
- 20 dkg gépsonka szeletelve
- 20 dkg sajt reszelve
- 1 üveg vegyes vágott vagy egész uborka
Elkészítése:
A burgonyát és a lisztet összekeverjük, hozzáadjuk a sót is. Tésztává gyúrjuk és kis darabokra vágjuk. Mindegyiket kerek nyújtjuk és palacsintasütőben olaj nélkül kisütjük.
Ha kész a következő tölteléket tesszük bele. Gépsonkát terítünk egy lángosra, erre halmozzuk a vegyes vágottat, majd vastagon megszórjuk sajttal. Négybe hajtjuk a lángost és melegszendvics sütőben készre sütjük.
Tipp:
Ízlés szerinti feltéttel tölthetjük. Nagyon egyszerű és nagyon finom a hideg napokra egy gyors vacsorának.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »