Melegszendvics burgonyás lángosban recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg főtt, áttört burgonya
- 25 dkg finomliszt
- 1 tk só
- 20 dkg gépsonka szeletelve
- 20 dkg sajt reszelve
- 1 üveg vegyes vágott vagy egész uborka
Elkészítése:
A burgonyát és a lisztet összekeverjük, hozzáadjuk a sót is. Tésztává gyúrjuk és kis darabokra vágjuk. Mindegyiket kerek nyújtjuk és palacsintasütőben olaj nélkül kisütjük.
Ha kész a következő tölteléket tesszük bele. Gépsonkát terítünk egy lángosra, erre halmozzuk a vegyes vágottat, majd vastagon megszórjuk sajttal. Négybe hajtjuk a lángost és melegszendvics sütőben készre sütjük.
Tipp:
Ízlés szerinti feltéttel tölthetjük. Nagyon egyszerű és nagyon finom a hideg napokra egy gyors vacsorának.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.