Medvehagymás-szalonnás omlett recept

Hozzávalók:
- kb. 2 dkg füstölt szalonna
- 3 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3-4 szál medvehagyma levél
- 2-3 tekerés bors
Elkészítése:
A medvehagyma leveleket megmossuk, lecsepegtetjük, és egész apróra vágjuk. A szalonnát vékony csíkokra daraboljuk.
A tojásokat egy kis tálba ütjük, és villával kicsit felverjük. Egy kisebb serpenyőben a szalonnát zsírjára pirítjuk, majd kiemeljük belőle. (Ha túl sok a zsír, keveset le is önthetünk róla.) A visszamaradt zsírra öntjük a felvert tojásokat, és közepestől kisebb lángon sütjük.
Megszórjuk medvehagymával, majd a pirított szalonnával.
Őrölünk rá pár tekerés borsot. (A szalonna elég sós volt, ezért só külön nem került bele.) Tetszőleges szilárdságig sütjük.
Friss kenyérrel, melegen kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »